L'Era Restaurant - Arenys de Munt


A la part baixa del poble d'Arenys de Munt, al Maresme, es troba l'Era Restaurant, un magnífic espai, on s'ofereix una bona gastronomia. Amb un ambient d'allò més acollidor i relaxat, a L'Era ens hem especialitzat en celebracions, i ens hem convertit en un referent de la zona. Ideal per a famílies.

Arenys de Munt és un poble situat entre la zona baixa i zona alta del Maresme, (Barcelona) on podem gaudir del mar o la muntanya.  Amb unes magnífiques vistes i uns jardins perquè els més petits puguin jugar o simplement admirar el paisatge.

A l'Era Restaurant disposem de dos menjadors, porxo, jardí i una carpa per a organitzar tot tipus d'esdeveniments. La decoració és clàssica, elegant i tradicional, sense oblidar detalls com els colors vius o la decoració eclèctica per donar-li un toc més modern.

És un lloc perfecte per gaudir en família o celebrar grans esdeveniments.

Experts en cuina de mercat i tradicional amb influències d'avantguarda, i especialitzats en productes de temporada oferint el millor producte per a cada època de l'any. Cura i meticulós tracte del producte en la presentació de cadascun dels nostres plats.

 

Cuina Mediterrània i de Temporada, posant especial èmfasi al producte de mercat. Fusió entre la cuina de les àvies i la contemporània , sempre treballant el producte de proximitat i de mercat, donant especial importància a la cuina de les estacions, treballant els fruits del mar i de la terra.

 

L'Era Restaurant - Arenys de Munt


Avis Legal      Política de Privacitat y LOPD

Subir arriba de la página