Els nens en L'Era Restaurant - Arenys de Munt


Si esteu buscant un restaurant on dinar o sopar amb els petits, ja sigui en família o amb amics, a L’Era Restaurant us sentireu com a casa!

Pels nens disposen d’un espai de ludoteca amb monitor, on s’organitzen activitats per la canalla, quan els nens acaben de menjar, un monitor els porta a una zona de jocs mentre els pares mengen tranquils, sense cap cost addicional.

Disposem de diversos espais que faran de cada vetllada una estada inoblidable: Els Salons Olivera i Merlot, si us agrada dinar tranquils i en un ambient familiar, a L’Eixida, El Porxo i La Carpa, pels amants de l’aire lliure, envoltats d’un jardí de 1.000 m2.

A més, per tal que la vostra estada amb els petits sigui d’allò més còmoda per vosaltres i divertida per a ells, a L’Era Restaurant, us oferim:

-Ludoteca: Un espai de jocs per la canalla amb monitor. Servei Gratuït. A partir de 3 anys. Dissabtes, Diumenges i Festius de 14h a 17h

     -Tallers per la mainada: Els dissabtes, entre les 15h i les 17h.

A L’Era Restaurant trobareu una oferta gastronòmica de fusió entre la cuina de les àvies i la contemporània, sempre treballant el producte de proximitat i de mercat, del mar i de la terra.

A L’Era Restaurant també podeu realitzar les vostres Festes i Celebracions: Comunions, Aniversaris, Casaments, Reunions...

Us esperem!

           

Els nens en L'Era Restaurant - Arenys de Munt


Avis Legal      Política de Privacitat y LOPD

Subir arriba de la página